Фільтр сесій міської ради

12 сесія міської ради 26.01.2022: Рішення міської ради

Про передачу в оренду нерухомого та іншого окремого індивідуально визначеного майна комунальної власності м.Запоріжжя суб’єктам господарювання, що надають послуги для організації харчування дітей в навчальних закладах м.Запоріжжя та є переможцями тендеру про закупівлю таких послуг

№ 63 від 26.01.2022 Дата оприлюднення 28.01.2022

         Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», «Про освіту», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 21.12.2021 № 497 «Про затвердження Положення про організацію харчування здобувачів освіти комунальних закладів загальної середньої освіти м. Запоріжжя», з метою недопущення значного збільшення вартості харчування здобувачів освіти комунальних закладів освіти м. Запоріжжя та економії коштів міського бюджету, на підставі рішення Постійної комісії з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму Запорізької міської ради від 19.01.2022 № 35,  Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати повноваження департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради на включення до Переліку другого типу нерухомого та іншого окремого індивідуально визначеного майна комунальної власності м.Запоріжжя, яке перебуває в оперативному управлінні департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та/або комунальних закладів освіти м. Запоріжжя, шляхом видання відповідного наказу на підставі листа департаменту освіти і науки Запорізької міської ради з метою подальшої передачі його суб’єктам господарювання, що надають послуги для організації харчування дітей в навчальних закладах м.Запоріжжя та є переможцями тендеру про закупівлю таких послуг, в оренду без проведення аукціону за балансовою вартістю.

         2. Встановити для суб’єктів господарювання, що надають послуги для організації харчування дітей в навчальних закладах м.Запоріжжя та є переможцями тендеру про закупівлю таких послуг, річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним в п. 1 даного рішення.

         3. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради надавати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію передбачену п.п. 1,2 наведеного рішення щодо об’єкта оренди та суб’єкта господарювання, з яким буде укладатись договір оренди.

         4. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради:

         укладати договори оренди нерухомого майна, зазначеного в п. 1 цього рішення, з суб’єктами господарювання, що надають послуги для організації харчування дітей в навчальних закладах м.Запоріжжя та є переможцями тендеру про закупівлю таких послуг, без проведення аукціону на термін визначений договорами про закупівлю послуг для організації харчування дітей в навчальних закладах, у тому числі за необхідності із застосуванням ст. 631 Цивільного кодексу України.

         5. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради та/або комунальним закладам освіти м. Запоріжжя, в оперативному управління яких знаходиться індивідуально визначене майно, що передається в оренду:

         укладати договори оренди окремого індивідуально визначеного майна, зазначеного в п. 1 цього рішення, з суб’єктами господарювання, що надають послуги для організації харчування дітей в навчальних закладах м.Запоріжжя та є переможцями тендеру про закупівлю таких послуг, без проведення аукціону на термін визначений договорами про закупівлю послуг для організації харчування дітей в навчальних закладах, у тому числі за необхідності із застосуванням ст. 631 Цивільного кодексу України.

         6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Інна Пенчук).

 

Секретар міської ради                                                   Анатолій КУРТЄВ