Фільтр сесій міської ради

13 сесія міської ради 23.02.2022: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 27.03.2013 №15 «Про визначення пропорцій розподілу орендної плати між місцевим бюджетом, орендодавцями та балансоутримувачами об’єктів права комунальної власності» (зі змінами)

№ 125 від 23.02.2022 Дата оприлюднення 14.03.2022

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним та Господарським кодексами України, враховуючи звернення комунального підприємства «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання № 7», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 27.03.2013 №15 «Про визначення пропорцій розподілу орендної плати між місцевим бюджетом, орендодавцями та балансоутримувачами об'єктів права комунальної власності» (зі змінами), виклавши додаток до рішення в новій редакції (додається).

          2. Зобов’язати комунальне підприємство «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання № 7», в господарському віданні якого перебуває орендоване майно, здійснити підготовку відповідних проєктів додаткових угод до діючих договорів оренди та заходи щодо їх підписання за згодою сторін.

          3. Встановити, що дата внесення змін до діючих договорів оренди збігається з датою укладання відповідних додаткових угод всіма сторонами до договорів оренди.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П'ятницького, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь Полюсов/ та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів /Олександр Кияниця/.

 

 

Секретар міської ради                                                      Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження