Фільтр сесій міської ради

14 сесія міської ради 27.07.2022: Рішення міської ради

Про реорганізацію дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу шляхом приєднання до комунального підприємства «Міський футбольний клуб «Металург»

№ 35 від 27.07.2022 Дата оприлюднення 25.01.2023

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про фізичну культуру і спорт», постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 № 993 «Про затвердження Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу» (зі змінами і доповненнями), Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», з метою всебічної реалізації державної політики в галузі фізичної культури та спорту, посилення роботи з розвитку дитячого спорту, ефективного використання матеріально-технічних, кадрових, фінансових та управлінських ресурсів, раціонального використання бюджетних коштів, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Реорганізувати комунальний заклад - дитячо-юнацьку спортивну школу «Металург Запоріжжя» з футболу (місцезнаходження: 69037, м. Запоріжжя, вул. 12 Квітня, буд. 2, код ЄДРПОУ 40339243) шляхом приєднання до комунального підприємства «Міський футбольний клуб «Металург» (місцезнаходження: 69006, м. Запоріжжя, вул. Валерія Лобановського, буд. 21, код ЄДРПОУ 31970451).

         2. Встановити, що комунальне підприємство «Міський футбольний клуб «Металург» є повним правонаступником всіх прав та обов’язків дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу. До комунального підприємства «Міський футбольний клуб «Металург» переходять все майно, майнові та немайнові права та обов’язки, у тому числі і обов’язки відносно найманих працівників комунального закладу, що припиняється.

         3. Затвердити персональний склад комісії по реорганізації дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу шляхом приєднання до комунального підприємства «Міський футбольний клуб «Металург» (додається).

         4. Установити, що комісія по реорганізації здійснює керівництво діяльністю комунального закладу, що припиняється, до моменту його припинення.

         5. Установити, що кредитори дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу мають право протягом двох місяців з дати оприлюднення повідомлення про припинення (реорганізацію) комунального закладу, пред’явити вимоги до такого комунального закладу.

         6. Делегувати департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради – органу управління майном, повноваження щодо затвердження передавального акту дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу.

         7. Директору комунального підприємства «Міський футбольний клуб «Металург» Зенкіну Ю.В.:

         7.1. Здійснити всі необхідні заходи, передбачені чинним законодавством України, щодо прийняття майна, майнових та немайнових прав та обов’язків, у тому числі і обов’язків відносно найманих працівників комунального закладу, що припиняється.

         7.2. Внести відповідні зміни до установчих документів, структури, штатного розпису комунального підприємства «Міський футбольний клуб «Металург» з метою працевлаштування звільнених працівників дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу.

         7.3. Затвердити та забезпечити здійснення державної реєстрації Статуту комунального підприємства «Міський футбольний клуб «Металург» у новій редакції відповідно до вимог чинного законодавства України (додається).

         8. Директору дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу Запороженку Д.І. забезпечити:

         8.1. Дотримання трудових прав і соціальних гарантій працівників дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу у порядку, визначеному законодавством України, з урахуванням змін у законодавстві України про воєнний стан.

         8.2. Здійснення заходів щодо внесення до Єдиного державного реєстру запису про припинення діяльності дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу.

         8.3. Проведення перевірок територіальними органами Державної податкової служби, Пенсійного фонду України у встановленому законодавством України порядку.

         8.4. Здійснення інших заходів щодо реорганізації дитячо-юнацької спортивної школи «Металург Запоріжжя» з футболу відповідно до чинного законодавства України.

         9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васюка А.Г.

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження