Фільтр сесій міської ради

14 сесія міської ради 27.07.2022: Рішення міської ради

Про затвердження в новій редакції статуту комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради

№ 37 від 27.07.2022 Дата оприлюднення 25.01.2023

          Керуючись Цивільним та Господарським кодексами України, відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 23.02.2022 №51 «Про визначення органу управління майном підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», з метою забезпечення ефективного використання комунального майна та впорядкування діяльності підприємства комунальної власності, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити статут комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради в новій редакції (додається).

          2. Доручити керівнику комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради вжити заходів щодо державної реєстрації статуту комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради в новій редакції відповідно до чинного законодавства.

          2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО, постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Олександр КИЯНИЦЯ) та постійну комісію Запорізької міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг (Олександр КОБЗАРЮК).

 

Секретар міської ради                                                                             Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження