Фільтр сесій міської ради

14 сесія міської ради 27.07.2022: Рішення міської ради

Про затвердження змін до статуту комунального підприємства «Управління капітального будівництва», викладених у новій редакції статуту

№ 39 від 27.07.2022 Дата оприлюднення 25.01.2023

           Керуючись Господарським кодексом України, відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб-підприємців та громадських формувань», з метою впорядкування діяльності підприємства комунальної власності, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити зміни до статуту комунального підприємства «Управління капітального будівництва», викладені у новій редакції статуту (додається).

           Місцезнаходження комунального підприємства «Управління капітального будівництва»: вул. Незалежної України, буд. 60б, м. Запоріжжя, 69126.

           2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно розподілу обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконавчого комітету Запорізької міської ради та постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку бюджету і фінансів (Олександр Кияниця).

 

Секретар міської ради                                                                  Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження