Фільтр сесій міської ради

14 сесія міської ради 27.07.2022: Рішення міської ради

Про присвоєння назв провулків в Дніпровському районі міста Запоріжжя

№ 55 від 27.07.2022 Дата оприлюднення 25.01.2023

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу від 03.02.2022 № 19 засідання робочої групи з питань міської топоніміки, враховуючи звернення голови обслуговуючого садово-го-роднього кооперативу «ДІНАМО», представника групи громадян, які фактично мешкають в обслуговуючому садово-городньому кооперативі «ДІНАМО», з метою забезпечення можливості оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Присвоїти назви провулкам згідно зі схемою розташування (додається).

         2. Доповнити Перелік найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя, затверджених рішенням Запорізької міської ради від 29.05.2019 №38, а саме:

 

Найменування урбаноніму

Тип урбаноніму

Район

Кримський

провулок

Д

Смарагдовий

провулок

Д

Топазовий

провулок

Д

         3. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради надіслати дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення змін у словник Єдиних та Державних реєстрів.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                            Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження