Фільтр сесій міської ради

14 сесія міської ради 27.07.2022: Рішення міської ради

Про присвоєння назв провулків в Заводському районі міста Запоріжжя

№ 56 від 27.07.2022 Дата оприлюднення 25.01.2023

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу від 20.01.2022 № 18 засідання робочої групи з питань міської топоніміки, враховуючи звернення голови правління садівничого товариства «Будівельник-1» та групи громадян, які фактично мешкають в садівничому товаристві, з метою забезпечення можливості оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Присвоїти назви провулкам та тупикам згідно зі схемою розташування (додається).

           2. Доповнити Перелік найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя, затверджений рішенням Запорізької міської ради від 29.05.2019 №38, а саме:

Найменування урбаноніму

Тип урбаноніму

Район

Омріяний

провулок

З

Важливий

провулок

З

Золотого колосу

провулок

З

Цікавий

провулок

З

Гармонійний

провулок

З

           3. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради надіслати дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення змін у словник Єдиних та Державних реєстрів.

           4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тарана Р.О. та постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації архітектури та земельних відносин (Полюсов В.В.).

 

Секретар міської ради                                                                 Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження