Фільтр сесій міської ради

14 сесія міської ради 27.07.2022: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого комунального майна Запорізької міської територіальної громади по вул. Незалежної України,21 та встановлення річної орендної плати за користування таким майном громадській організації «Ветеранів війни та праці ПАТ «Запоріжсталь»

№ 61 від 27.07.2022 Дата оприлюднення 25.01.2023

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення громадської організації «Ветеранів війни та праці ПАТ «Запоріжсталь», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Включити до Переліку другого типу та передати в оренду без проведення аукціону громадській організації «Ветеранів війни та праці ПАТ«Запоріжсталь» комунальне нерухоме майно – нежитлові приміщення №56 площею 304,0 кв.м, № 65 площею 20,30 кв.м, № 66 площею 19,50 кв.м, № 67 площею 17,70 кв.м, № 68 площею 18,70 кв.м та частину коридору № 63 першого поверху (літ.А-3) за адресою: вул. Незалежної України, 21, яке перебуває в господарському віданні суб’єкта права комунальної власності, строком на 5 років для проведення статутної діяльності громадської організації «Ветеранів війни та праці ПАТ «Запоріжсталь».

            2. Встановити для громадської організації «Ветеранів війни та праці ПАТ«Запоріжсталь» річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним нерухомим майном, зазначеним в п. 1 даного рішення.

            3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради укласти договір оренди з громадською організацією «Ветеранів війни та праці ПАТ «Запоріжсталь» без проведення аукціону.

            4. Громадській організації «Ветеранів війни та праці ПАТ«Запоріжсталь»:

            укласти відповідні договори з постачальниками комунальних послуг, з суб’єктом (балансоутримувач будинку, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, управитель будинку тощо) договір про надання послуг та (або) сплату членських внесків на утримання будинку і споруд та прибудинкової території, з балансоутримувачем договір на відшкодування земельного податку (у разі оформлення земельної ділянки) та своєчасно вносити платню (внески, платежі тощо) за ці послуги у встановленому законодавством порядку;

            застрахувати комунальне нерухоме майно, зазначене в п.1 даного рішення, у встановленому законодавством порядку.

            5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П'ятницького, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь Полюсов/ та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів /Олександр Кияниця/.

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ