Фільтр сесій міської ради

14 сесія міської ради 27.07.2022: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого комунального майна Запорізької міської територіальної громади по вул. Олімпійська, 12 та встановлення річної орендної плати за користування таким майном РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ «ПОМІСНА ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ ВІРИ «СІОН»

№ 65 від 27.07.2022 Дата оприлюднення 25.01.2023

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ «ПОМІСНА ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ ВІРИ «СІОН», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Включити до Переліку другого типу та передати в оренду без проведення аукціону РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ «ПОМІСНА ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ ВІРИ «СІОН» комунальне нерухоме майно – нежитлове приміщення № 105 підвального поверху (літ.А-6) площею 155,10кв.м за адресою: вул. Олімпійська, 12, яке перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання № 7», строком на 5 років для виконання статутної діяльності РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ «ПОМІСНА ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ ВІРИ «СІОН».

         2. Встановити для РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ «ПОМІСНА ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ ВІРИ «СІОН» річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним нерухомим майном, зазначеним в п. 1 даного рішення.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради укласти договір оренди з РЕЛІГІЙНОЮ ГРОМАДОЮ «ПОМІСНА ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ ВІРИ «СІОН» без проведення аукціону.

         4. РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ «ПОМІСНА ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ ВІРИ «СІОН»:

         укласти відповідні договори з постачальниками комунальних послуг, з суб’єктом (балансоутримувач будинку, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, управитель будинку тощо) договір про надання послуг та (або) сплату членських внесків на утримання будинку і споруд та прибудинкової території, з балансоутримувачем договір на відшкодування земельного податку (у разі оформлення земельної ділянки) та своєчасно вносити платню (внески, платежі тощо) за ці послуги у встановленому законодавством порядку;

         застрахувати комунальне нерухоме майно, зазначене в п.1 даного рішення, у встановленому законодавством порядку.

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П'ятницького, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь Полюсов/ та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів /Олександр Кияниця/.

 

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ