Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 28.02.2019 №82 “Про надання згоди на передачу до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області майна права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя - підстанцій швидкої медичної допомоги”

№ 25 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 22.12.2022

         Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши лист комунального некомерційного підприємства “Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги” Запорізької міської ради та надані документи, враховуючи висновок департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 28.02.2019 № 82 “Про надання згоди на передачу до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області майна права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя - підстанцій швидкої медичної допомоги”, а саме: додаток 2 до цього рішення викласти в новій редакції (додається).

         2. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну  комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь ПОЛЮСОВ/ та постійну комісію з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення /Ірина КУЛЄШ/.

 

 

Секретар міської ради                                                   Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження