Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади зовнішніх мереж теплопостачання по вул. Інститутській, 6 від акціонерного товариства “Українська залізниця”

№ 28 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 22.12.2022

         Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Господарським кодексом України, розглянувши звернення та документи, надані  виробничим структурним підрозділом “Дніпровська дирекція” філії “Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд” акціонерного товариства “Українська залізниця”, що діє від імені акціонерного товариства “Українська залізниця” на підставі довіреності від 15.12.2021, враховуючи висновки департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади від акціонерного товариства “Українська залізниця” зовнішніх мереж теплопостачання, що є об’єктами права державної власності, а саме: ділянки теплових мереж від ТК-386 до зовнішньої поверхні будівлі гуртожитку по вул.Інститутській, 6, довжиною каналу 14,0 пог. м, за вартістю, визначеною шляхом проведення незалежної оцінки на момент передачі.

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та Віктора ГОРДИНСЬКОГО, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ) та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                                             Анатолій КУРТЄВ