Фільтр сесій міської ради

16 сесія міської ради 07.12.2022: Рішення міської ради

Про надання згоди на прийняття з державної власності у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади станції супутникового зв’язку Starlink V3

№ 30 від 07.12.2022 Дата оприлюднення 12.01.2023

         Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Господарським кодексом України, розглянувши лист департаменту охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації та лист департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду на прийняття з державної власності у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади станції супутникового зв’язку Starlink V3.

         2. У разі погодження, відповідно до вимог чинного законодавства,  пропозицій щодо передачі з державної власності у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення:

         2.1. Прийняти до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади майно, зазначене в пункті 1 цього рішення, вартістю на момент передачі, з закріпленням на праві оперативного управління за Комунальним некомерційним підприємством “Міська лікарня №7” Запорізької міської ради для використання за цільовим призначенням із зобов’язанням не відчужувати його у приватну власність.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, Комунальному некомерційному підприємству “Міська лікарня № 7” Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади майна, зазначеного в пункті 1 даного рішення, з закріпленням його на праві оперативного управління за Комунальним некомерційним підприємством “Міська лікарня №7” Запорізької міської ради. 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА   та  Анатолія   ВАСЮКА,  постійну  комісію  міської  ради  з  питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь ПОЛЮСОВ/ та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення /Ірина КУЛЄШ/.

 

 

Секретар міської ради                                                   Анатолій КУРТЄВ