Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 26.12.2022: Рішення міської ради

Про прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади об'єктів нерухомого майна права державної власності, розташованих у м.Запоріжжя

№ 4 від 26.12.2022 Дата оприлюднення 04.01.2023

           Керуючись законами “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності”, “Про правовий режим воєнного стану”, Кодексом цивільного захисту України та Господарським кодексом України, враховуючи листи Запорізької міської ради та Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Прийняти у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади об'єкти нерухомого майна права державної власності, розташовані за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя згідно з додатком до цього рішення.

           2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунальному підприємству “Запоріжремсервіс” Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади об'єктів права державної власності, згідно з додатком до цього рішення, з закріпленням їх на праві господарського відання за вказаним комунальним підприємством, вартістю на момент передачі.

        3. Комунальному підприємству "Запоріжремсервіс" Запорізької міської ради здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації права комунальної власності на об'єкти нерухомого майна, зазначені в додатку до рішення, за Запорізькою міською територіальною громадою в особі Запорізької міської ради.

        4. Взяти зобов’язання використовувати за цільовим призначенням та не відчужувати у приватну власність об’єкти, зазначені в додатку до цього рішення.

        5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника  міського  голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів ради Олександра ВЛАСЮКА, заступника міського голови з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради  Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь ПОЛЮСОВ/.

 

Секретар міської ради                                                    Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження