Фільтр сесій міської ради

15 сесія міської ради 12.10.2022: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна Запорізької міської територіальної громади та встановлення річної орендної плати за користування таким майном РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ «ЕММАНУЇЛ»

№ 22 від 12.10.2022 Дата оприлюднення 24.01.2023

              Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ «ЕММАНУЇЛ», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Включити до Переліку другого типу та передати в оренду без проведення аукціону РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ «ЕММАНУЇЛ» комунальне майно – частину приміщення № 121 (літ. А-9, А/-2) загальною площею 390,0 кв.м у складі: приміщень №№ 1-8 площею 63,40 кв.м першого поверху, приміщень №№ 13-29 площею 326,60 кв.м другого поверху, за адресою: вул. Каховська, 26, м. Запоріжжя, яке перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання № 7», строком на 1 рік для проведення статутної діяльності цієї організації.

              2. Встановити для РЕЛІГІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ «ЕММАНУЇЛ» річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним в п. 1 цього рішення.

              3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради укласти договір оренди з РЕЛІГІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ «ЕММАНУЇЛ» без проведення аукціону, зазначеного в п. 1 цього рішення.

              4. РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ЦЕРКВА ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ «ЕММАНУЇЛ» відшкодувати балансоутримувачу - комунальному підприємству «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання № 7» вартість проведення оцінки об’єкта оренди, зазначеного в п. 1 цього рішення.

              5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П'ятницького, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь Полюсов/ та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів /Олександр Кияниця/.

 

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ