Фільтр сесій міської ради

15 сесія міської ради 12.10.2022: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна Запорізької міської територіальної громади та встановлення річної орендної плати за користування таким майном громадській організації «Захист жінок України»

№ 23 від 12.10.2022 Дата оприлюднення 24.01.2023

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення громадської організації «Захист жінок України», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Включити до Переліку другого типу та передати в оренду без проведення аукціону громадській організації «Захист жінок України» комунальне майно - частину будівлі другого поверху (літ.А-5), а саме: приміщення №№ 78,79,84 та місця загального користування №№59,69,70,71,72, частину сходової клітини ІІ першого та другого поверхів - загальною площею 46,9 кв.м; частину будівлі п'ятого поверху (літ.А-5), а саме: приміщення №№ 3', 127-130, 134-137 та частину місць загального користування №№ 126, 131-133, частину сходової клітини ІІ, частину сходової клітини І п'ятого поверху - загальною площею 192,63 кв.м, яке перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання № 7», строком на 1 рік для проведення статутної діяльності цієї організації.

         2. Встановити для громадської організації «Захист жінок України» річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним в п. 1 цього рішення.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради укласти договір оренди з громадською організацією «Захист жінок України» без проведення аукціону комунального майна, зазначеного в п. 1 цього рішення.

         4. Громадській організації «Захист жінок України» відшкодувати балансоутримувачу - комунальному підприємству «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання № 7» вартість проведення оцінки об’єкта оренди, зазначеного в п. 1 цього рішення.

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П'ятницького, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь Полюсов/ та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів /Олександр Кияниця/.

                   

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ