Фільтр сесій міської ради

15 сесія міської ради 12.10.2022: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна Запорізької міської територіальної громади та встановлення річної орендної плати за користування таким майном Запорізькому національному університету

№ 24 від 12.10.2022 Дата оприлюднення 24.01.2023

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення Запорізького національного університету, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Включити до Переліку другого типу та передати в оренду без проведення аукціону Запорізькому національному університету комунальне майно – нежитлові приміщення №60-63, 70-76, площею 294,3 кв.м, частину приміщення №65 площею 25,8 кв.м, частину приміщення №77 площею 4,2 кв.м, частину приміщення № 78 площею 98,5 кв.м (літ. А-2, А1-3, А-2), будівлю літ. Г площею 35,7 кв.м, будівлю літ. Д площею 185, 9 кв.м загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5, що знаходиться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Тургенєва/Гоголя, буд. 33/35 яке перебуває в господарському віданні Департамента освіти і науки Запорізької міської ради, строком на 5 років з метою використання приміщення для розташування музею.

            2. Встановити для Запорізького національного університету річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним в п. 1 цього рішення.

            3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради укласти договір оренди з Запорізьким національним університетом без проведення аукціону комунального майна, зазначеного в п. 1 цього рішення.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Анатолій Васюк, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь Полюсов/ та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів /Олександр Кияниця/.

 

 

Секретар міської ради                                                                       Анатолій КУРТЄВ