Фільтр сесій міської ради

15 сесія міської ради 12.10.2022: Рішення міської ради

Про клопотання щодо безоплатної передачі майна комунальної власності

№ 31 від 12.10.2022 Дата оприлюднення 24.01.2023

           Керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", Цивільним кодексом України, на виконання витягу з рішення ради оборони Запорізької області Запорізької обласної військової адміністрації від 09.09.2022 № 128, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Клопотати перед територіальними громадами Запорізького району Запорізької області щодо безоплатної передачі у їх комунальну власність майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, яке перебуває в господарському віданні комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Запоріжжя" – фрагментів демонтованого армобетонного покриття у кількості:

           Кушугумській селищній територіальній громаді – 3 одиниці;

           Степненській сільській територіальній громаді – 5 одиниць;

           Новоолександрівській сільській територіальній громаді – 26 одиниць;

           Комишуваській селищній територіальній громаді – 31 одиницю;

           Михайло-Лукашівській сільській територіальній громаді – 4 одиниці;

           Матвіївській сільській територіальній громаді – 5 одиниць;

           Павлівській сільській територіальній громаді – 21 одиницю.

           2. У разі отримання розпорядчих документів про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальних громад Запорізького району Запорізької області, вказаних у пункті 1 даного рішення, передати безоплатно зазначене у пункті 1 цього рішення майно відповідним територіальним громадам.

           3. Комунальному підприємству "Міжнародний аеропорт Запоріжжя" здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо безоплатної передачі майна, зазначеного у пункті 1 даного рішення відповідним територіальним громадам, вартістю на момент передачі.

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Олексія Нікіфорова та постійну комісію з питань комунальної власності, приватизації, ресурсів та земельних  відносин (Василь Полюсов).

 

 

Секретар міської ради                                                      Анатолій КУРТЄВ