Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 03.03.2023: Рішення міської ради

Про перейменування скверу Яланського на сквер Дениса Тарасова у місті Запоріжжя

№ 9 від 03.03.2023 Дата оприлюднення 10.03.2023

           У відповідності до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи витяг з протоколу від 05.10.2022 №53 засідання постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин, з метою увіковічення пам’яті загиблого 08.01.2023 року від рук російських загарбників головного сержанта третього стрілецького взводу першої стрілецької роти Дениса ТАРАСОВА – адвоката Ради адвокатів Запорізької області, керівника ТОВ «БІЗНЕС-ЦЕНТР ЗАПОРІЖЖЯ», засновника та директора Благодійної організації “Благодійний фонд «Ініціатива «Папа для України», президента Громадської організації «Запорізька правозахисна ліга «Універсал», кандидата на посаду Запорізького міського голови, правозахисника, громадського та політичного діяча, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Перейменувати сквер ЯЛАНСЬКОГО, що розташований на перехрещенні вул. Сорок років Радянської України (нова назва вулиці - Незалежної України) та вул. Лермонтова (нова назва вулиці В’ячеслава ЗАЙЦЕВА) та проспекту Соборного, на земельній ділянці загальною площею 2,5856 га, кадастровий номер 2310100000:05:009:0349, на сквер Дениса ТАРАСОВА.

           2. Внести зміни до Переліку найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 29.05.2019 №38 (надалі – Перелік), а саме: строку Переліку, викласти в новій редакції:

 

Дениса ТАРАСОВА

сквер

В

 

           3. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради:

           3.1 надіслати дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення змін даних назв у словнику Єдиних і Державних реєстрів;

           3.2 внести відповідні зміни до містобудівного кадастру.

           4. Рішення набирає чинності з моменту прийняття.

           5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                  Анатолій КУРТЄВ