Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про затвердження Статуту установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради та втрату чинності п. 2 рішення міської ради від 24.11.2021 №41 «Про реформування Інспекції з благоустрою у місті Запоріжжя»

№ 51 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 23.03.2023

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Господарським кодексом України, з метою приведення установчих документів у відповідність до вимог чинного законодавства України, Запорізька міська рада,

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити Статут установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради (додається).

           2. Установі «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради керуватись у своїй діяльності Статутом та вжити заходи щодо внесення відповідних змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

           3. Вважати п. 2 рішення міської ради від 24.11.2021 №41 «Про реформування Інспекції з благоустрою у місті Запоріжжя» таким, що втратив чинність.

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Степана МАХСМУ та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження