Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про внесення змін до Положення про звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя», затвердженого рішенням міської ради від 23.04.2014 №57 зі змінами

№ 137 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

           З метою увічнення пам’яті мешканців міста Запоріжжя, які загинули захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України,  виявили особисту мужність, хоробрість та відвагу, самовіддане служіння Українському народу, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           Внести зміни до Положення про звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя», затвердженого рішенням міської ради від 23.04.2014 №57 «Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя» зі змінами, а саме:

           1. В пункті 1.3. виключити слова: «Розгляд питання щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя» посмертно здійснюється сесією Запорізької міської ради за списком Запорізького обласного центру комплектування та соціальної підтримки».

           Пункт 1.3 доповнити словами: «Попереднє опрацьовування пропозицій та інформації щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя» мешканцям міста Запоріжжя, які загинули, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України, виявили особисту мужність, хоробрість та відвагу, самовіддане служіння Українському народу здійснюється колегіально-дорадчим органом.

           Колегіально-дорадчий орган, його склад та Положення затверджується розпорядженням міського голови.

           2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради ГОЛТВЕНКА О.В. та голову постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції КОРОЛЬОВА О.М.

 

 

Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ