Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про внесення доповнень до рішення Запорізької міської ради від 10.09.2021 №45 «Про обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста Запоріжжя»

№ 101 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

             Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», Порядком заборони торгівлі зброєю, сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями, речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах режиму воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2021 № 1457, з метою забезпечення громадської безпеки та порядку під час дії правового режиму воєнного стану, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

             1. Доповнити пункт 1 рішення Запорізької міської ради від 10.09.2021 № 45 «Про обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста Запоріжжя» абзацом наступного змісту: «На час дії правового режиму воєнного стану на території Україні керуватись наказами Запорізької обласної військової адміністрації щодо обмеження продажу алкогольних напоїв.».

             2. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.06.2022 № 253 «Про заборону торгівлі алкогольними напоями на території м. Запоріжжя».

             3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П’ЯТНИЦЬКОГО, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Степана МАХСМУ, постійну комісію Запорізької міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції, постійну комісію Запорізької міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, Запорізьке районне управління поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області (за згодою) та управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України (за згодою).

 

Секретар міської ради                                                      Анатолій КУРТЄВ