Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про визначення уповноваженого органу з питань видачі дозволів на порушення об'єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів у місті Запоріжжі

№ 106 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

           Відповідно до статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 26-1 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 № 870 «Про затвердження Типового порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів», для визначення уповноваженого органу та удосконалення процедури видачі дозвільних документів на порушення об’єктів благоустрою на території міста Запоріжжя, з метою упорядкування та контролю за проведенням робіт, що пов’язані з порушенням об’єктів благоустрою, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Визначити уповноваженим органом з питань видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів на території міста Запоріжжя департамент муніципального управління Запорізької міської ради.

           2. Департаменту надання адміністративних послуг Запорізької міської ради забезпечити прийом документів на порушення об’єктів благоустрою на території міста Запоріжжя та видачу результатів їх розгляду.

           3. Установі «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради здійснювати контроль за дотриманням юридичними особами та фізичними особами – підприємцями умов та термінів, визначених у виданих їм дозволах, при проведенні земляних та/або ремонтних робіт, пов’язаних з порушенням об’єктів благоустрою території міста Запоріжжя.

           4. Скасувати рішення Запорізької міської ради від 26.01.2022 № 50 «Про визначення уповноваженого органу з питань видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів у місті Запоріжжі» та від 23.02.2022 №102 «Про внесення змін до Положення про департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради».

           5. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

           6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Степана МАХСМУ та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

 

Секретар міської ради                                                 Анатолій КУРТЄВ