Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 27.07.2022 №61 «Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого комунального майна Запорізької міської територіальної громади по вул. Незалежної України, 21 та встановлення річної орендної плати за користування таким майном громадській організації «Ветеранів війни та праці ПАТ«Запоріжсталь»

№ 108 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

          Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, враховуючи рішення Запорізької міської ради від 27.07.2022 №61 «Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого комунального майна Запорізької міської територіальної громади по вул. Незалежної України, 21 та встановлення річної орендної плати за користування таким майном громадській організації «Ветеранів війни та праці ПАТ «Запоріжсталь», на підставі листа департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради від 08.12.2022 №3115/01/01-07/, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести до рішення Запорізької міської ради від 27.07.2022 №61 «Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого комунального майна Запорізької міської територіальної громади по вул. Незалежної України, 21 та встановлення річної орендної плати за користування таким майном громадській організації «Ветеранів війни та праці ПАТ «Запоріжсталь» такі зміни:

          «1.1. Пункт 1 рішення викласти в такій редакції: «Включити до Переліку другого типу та передати в оренду без проведення аукціону громадській організації «Ветеранів війни та праці ПАТ «Запоріжсталь» комунальне нерухоме майно – нежитлове приміщення №56 площею 304,0 кв.м першого поверху (літ.А-3) за адресою: вул. Незалежної України, 21, м.Запоріжжя, яке перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання №7», строком на 5 років для проведення статутної діяльності громадської організації «Ветеранів війни та праці ПАТ «Запоріжсталь».

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – керуючого справами виконкому міської ради Олександра ГОЛТВЕНКА, голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин Василя ПОЛЮСОВА та голову постійної комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Олександра КИЯНИЦЮ.

 

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ