Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про надання згоди на передачу до державної власності іншого окремого індивідуально визначеного майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади

№ 110 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

           Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Цивільним кодексом України, розглянувши звернення Запорізького державного медичного університету, враховуючи висновки департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради та документи, надані комунальним некомерційним підприємством “Міська дитяча лікарня №5” Запорізької міської ради, комунальним некомерційним підприємством “Міська лікарня №6” Запорізької міської ради, комунальним некомерційним підприємством “Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги” Запорізької міської ради, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
           1. Надати згоду на передачу до державної власності до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України для використання Запорізьким державним медичним університетом іншого окремого індивідуально визначеного майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, що перебуває в оперативному управлінні комунальних некомерційних підприємств згідно з додатком до цього рішення. 
           2. Після надходження до виконавчого комітету Запорізької міської ради розпорядчого документа щодо прийняття майна, зазначеного в пункті 1 даного рішення, у державну власність, передати це майно до державної власності до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України.
           3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, комунальному некомерційному підприємству “Міська дитяча лікарня №5” Запорізької міської ради, комунальному некомерційному підприємству “Міська лікарня №6” Запорізької міської ради, комунальному некомерційному підприємству “Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги” Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі до державної власності до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України майна комунальної власності, зазначеного в пункті 1 цього рішення.
           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ) та постійну комісію з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення (Ірина КУЛЄШ).

 

Секретар міської ради                                                      Анатолій КУРТЄВ
 

Копії документа для завантаження