Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна Запорізької міської територіальної громади на вул. Сергія Синенка, 47 та встановлення річної орендної плати за користування таким майном громадській організації «Дніпровська районна організація ветеранів України м. Запоріжжя»

№ 130 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення громадської організації «Дніпровська районна організація ветеранів України м. Запоріжжя», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Включити до Переліку другого типу комунальне майно – нежитлове приміщення №15 цокольного поверху (літ. А-3) площею 142,0 кв.м на вул.Сергія Синенка, 47, яке перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання № 7», та передати в оренду без проведення аукціону громадській організації «Дніпровська районна організація ветеранів України м. Запоріжжя» строком на 1 рік для проведення статутної діяльності цієї організації.

            2. Встановити для громадської організації «Дніпровська районна організація ветеранів України м. Запоріжжя» річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним у пункті 1 цього рішення.

            3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради укласти договір оренди з громадською організацією «Дніпровська районна організація ветеранів України м. Запоріжжя».

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин Василя ПОЛЮСОВА.

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ