Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про організацію електронного аукціону щодо передачі в оренду комунального майна Запорізької міської територіальної громади на вул.Каховська, 26

№ 131 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 №157-ІХ, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, з метою укладання договору оренди нерухомого майна за адресою: 69096, м.Запоріжжя, вул. Каховська, 26, що перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Оголосити електронний аукціон шляхом оприлюднення в електронній торговій системі оголошення про передачу в оренду комунального майна - приміщень другого та третього поверхів (літ.А-9) загальною площею 1389,10кв.м, а саме:

            приміщень другого поверху (літ.А-9) загальною площею 692,20 кв.м у складі приміщення №133 площею 671,60 кв.м, балконів у кількості 6 шт. загальною площею 6,0 кв.м, сходової клітини ІV площею 14,60 кв.м;

        приміщень третього поверху (літ.А-9) загальною площею 696,90 кв.м у складі приміщення №134 площею 676,30 кв.м, балконів у кількості 6 шт. загальною площею 6,0 кв.м, сходової клітини VІ площею 14,60 кв.м

            за адресою: 69096, м. Запоріжжя, вул. Каховська, 26, яке перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання №7», що додається.

            2. Опублікувати оголошення про проведення повторного аукціону із зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків у разі якщо об’єкт не буде передано в оренду за результатами аукціону та після формування електронною торговою системою протоколу про визнання аукціону таким, що не відбувся.

            3. Якщо повторний аукціон із зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків визнається таким, що не відбувся, що підтверджується протоколом, сформованим електронною торговою системою, це рішення вважати таким, що втратило чинність.

            4. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради затвердити протокол про результати електронного аукціону, підписаного переможцем електронного аукціону та оператором електронного майданчика, через який подано найвищу цінову пропозицію.

            5. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради укласти договір оренди одночасно із підписанням акта приймання – передачі об’єкта оренди між орендодавцем, балансоутримувачем та переможцем електронного аукціону.

            6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин Василя ПОЛЮСОВА.

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження