Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про передачу повноважень управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради

№ 133 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

           Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про землеустрій», Земельним кодексом України,  рішеннями Запорізької міської ради від 07.12.2022 №77 «Про створення Департаменту управління активами Запорізької міської ради та затвердження Положення про нього», з метою врегулювання відносин, пов’язаних з розпорядженням землями  комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

           1. Надати Департаменту управління активами Запорізької міської ради повноваження завершити процеси з питань:
           користування земельними ділянками комунальної власності Запорізької міської територіальної громади;
           приватизації земельних ділянок комунальної власності Запорізької міської територіальної громади;
           контролю за виконанням землекористувачами зобов’язань за відповідними правочинами об’єктами яких є земельні ділянки комунальної власності та інших подібних;
           які були розпочаті управлінням з питань земельних відносин Запорізької міської ради на підставі відповідних рішень Запорізької міської ради, її виконавчого комітету, розпоряджень міського голови, наказів управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради, якщо відповідно до приписів цих розпорядчих документів не виникло правовідносин, пов'язаних з реалізацією певних суб'єктивних прав та охоронюваних законом інтересів (які не вичерпані в зв’язку з повним виконанням).
           2. Положення п.1 цього рішення набирають чинності через 30 днів з дати прийняття рішення Запорізької міської ради про припинення шляхом ліквідації  управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради.
           3. В рішеннях Запорізької міської ради, її виконавчого комітету, розпорядженнях міського голови, які станом на дату прийняття рішення про ліквідацію управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради, не виконані або час виконання яких не настав, якщо відповідно до приписів цих актів органів місцевого самоврядування не виникло правовідносин, пов'язаних з реалізацією певних суб'єктивних прав та охоронюваних законом інтересів (які не вичерпані в зв’язку з повним виконанням), замість слів: «управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради» в усіх відмінках читати: «Департамент управління активами Запорізької міської ради” у відповідному відмінку.
           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).


Секретар міської ради                                                                                  Анатолій КУРТЄВ