Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про припинення шляхом ліквідації управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради

№ 56 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», з метою проведення реформування та оптимізації структури органів місцевого самоврядування Запорізької міської ради, Запорізька міська рада,

ВИРІШИЛА:

         1. Припинити шляхом ліквідації управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради (код ЄДРПОУ: 37573655; місцезнаходження: 69037, Запорізька обл., місто Запоріжжя, вулиця Зелінського, будинок 3).

         2. Встановити строк для задоволення вимог кредиторів у два місяці з дати оприлюднення повідомлення про дане рішення.

         3. Затвердити персональний склад ліквідаційної комісії з припинення шляхом ліквідації для проведення передбаченої законодавством процедури ліквідації управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради (додаток 1) далі за текстом – «Ліквідаційна комісія».

         4. Ліквідаційній комісії:

         4.1. Забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов’язаних з припиненням шляхом  ліквідації  управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради, відповідно до вимог законодавства;

         4.2. Доручити вчиняти відповідні дії, пов’язані з припиненням  шляхом ліквідації управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради, згідно з вимогами чинного законодавства в тому числі, але не виключно, щодо дотримання трудових прав та соціальних гарантій її працівників;

         4.3. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторів скласти ліквідаційний баланс управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради, що ліквідується;

         4.4. Подати ліквідаційні баланси на затвердження секретарю міської ради Анатолію КУРТЄВУ;

         4.5. Вжити передбачених законодавством заходів для проведення державної реєстрації припинення шляхом ліквідації управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради.

         5. Уповноважити секретаря міської ради Анатолія КУРТЄВА своїм розпорядженням:

         5.1. Затвердити проміжний ліквідаційний баланс управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради;

         5.2. Затвердити ліквідаційний баланс управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради.

         6. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 27.04.2016
№ 36 «Про структуру виконавчих органів Запорізької міської ради, загальну чисельність апарату Запорізької міської ради та її виконавчих органів» (зі змінами), після припинення шляхом ліквідації управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради, шляхом виключення управління з питань земельних відносин Запорізької міської ради з тексту рішення.

         7. Дане рішення набуває чинності відповідно до положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Запорізької міської ради.

         8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василя ПОЛЮСОВА).

 

 

Секретар міської ради                                                       Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження