Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 17.03.2023: Рішення міської ради

Про створення Тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році

№ 124 від 17.03.2023 Дата оприлюднення 24.03.2023

ПРОЄКТ

ПРОЕКТ

 

 

 

 

 


 

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад» та Регламентом Запорізької міської ради Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Створити Тимчасову контрольну комісію Запорізької міської ради з питань перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році.

          2. Затвердити головою Тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році депутата Запорізької міської ради Миколу БЄЛОГО.

          3. Затвердити кількісний склад Тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році у кількості 6 осіб – по одному депутату від кожної депутатської фракції та одного позафракційного депутата Запорізької міської ради.

          4. Головам депутатських фракцій та позафракційним депутатам протягом 10 календарних днів з дати прийняття цього рішення надати до управління по забезпеченню роботи ради кандидатури для включення до складу Тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році.

          5. Надати голові Тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році право визначати персональний склад комісії на підставі отриманих пропозицій щодо кандидатур.

          6. Надати голові Тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році право залучати до роботи комісії спеціалістів, експертів, представників громадськості.

          7. Затвердити Положення про Тимчасову контрольну комісію Запорізької міської ради з питань перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році (додається).

          8. Тимчасовій контрольній комісії Запорізької міської ради з перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році здійснити перевірку використання бюджетних коштів виконавчими органами Запорізької міської ради, комунальними закладами, установами, підприємствами та неприбутковими підприємствами Запорізької міської ради на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради за період з 24.02.2022 по 26.12.2022 р.

          9. Повноваження Тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році припиняються з моменту прийняття Запорізькою міською радою остаточного рішення щодо результатів роботи даної комісії.

          10. Звіт про результати роботи Тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з перевірки використання бюджетних коштів на підставі рішень Виконавчого комітету Запорізької міської ради в 2022 році розглянути на пленарному засіданні чергової сесії Запорізької міської ради не пізніше 01.05.2023 р.

          11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ГОЛТВЕНКА та на постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Олександр КИЯНИЦЯ).

 

 

 

Секретар міської ради                                                   Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження