Фільтр сесій міської ради

19 сесія міської ради 12.07.2023: Рішення міської ради

Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок та затвердження умов їх продажу

№ 59 від 12.07.2023 Дата оприлюднення 18.07.2023

            Керуючись Земельним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 №1013 «Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)», з метою ефективного використання земельного фонду територіальної громади м.Запоріжжя та залучення додаткових коштів до місцевого бюджету, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити умови продажу права оренди двох земельних ділянок на земельних торгах згідно з додатком 1 (що додається).
            2. Доповнити Перелік земельних ділянок (лотів) комунальної власності Запорізької міської ради для продажу права оренди та умови продажу лотів на земельних торгах, який затверджений рішенням міської ради від 17.03.2023 №115 «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.07.2022 №54 «Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок та затвердження умов їх продажу» земельними ділянками зазначеними в пункті 1 даного Рішення.
            3. Затвердити проєкти договорів оренди земельних ділянок, які пропонуються укласти з переможцями земельних торгів, додатки 2,3 (що додаються).
            4. Провести земельні торги в порядку визначеному ст.137-139 Земельного кодексу України з продажу права оренди на земельні ділянки зазначені у додатку 1. За результатами торгів передати переможцю торгів земельну ділянку у користування на умовах, визначених в договорі оренди землі зазначених у додатках 2, 3.
            5. Зобов’язати переможця земельних торгів на виконання п.24 ст.137 Земельного кодексу України, відшкодувати витрати, понесені організатором земельних торгів на підготовку лоту.
            6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                          Анатолій КУРТЄВ
 

Копії документа для завантаження