Фільтр сесій міської ради

20 сесія міської ради 27.09.2023, 29.09.2023: Рішення міської ради

Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна Запорізької міської територіальної громади на вул. Лізи Чайкіної, 56 та встановлення річної орендної плати за користування таким майном громадській організації «Заводська районна організація ветеранів України м.Запоріжжя»

№ 187 від 29.09.2023 Дата оприлюднення 11.10.2023

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення громадської організації «Заводська районна організація ветеранів України м.Запоріжжя», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Включити до Переліку другого типу комунальне майно – нежитлові приміщення №83 другого поверху площею 15,10 кв.м та №163 четвертого поверху площею 8,40 кв.м адміністративної будівлі (літ. А-3, А-4, А1-4) загальною площею 23,50 кв.м за адресою: 69067, м. Запоріжжя, вул. Лізи Чайкіної, 56, яке перебуває в оперативному управлінні районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району, та передати його в оренду без проведення аукціону громадській організації «Заводська районна організація ветеранів України м.Запоріжжя» строком на 1 рік для проведення статутної діяльності цієї організації.

            2. Встановити для громадської організації «Заводська районна організація ветеранів України м.Запоріжжя» річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним в пункті 1 цього рішення.

            3. Департаменту управління активами Запорізької міської ради укласти договір оренди з громадською організацією «Заводська районна організація ветеранів України м.Запоріжжя» без проведення аукціону комунального майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин Василя ПОЛЮСОВА.

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ