Фільтр сесій міської ради

20 сесія міської ради 27.09.2023, 29.09.2023: Рішення міської ради

Про включення майна до складу комунальної власності

№ 200 від 29.09.2023 Дата оприлюднення 11.10.2023

         Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, розглянувши звернення та документи, надані Концерном “Міські теплові мережі”, враховуючи Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва в рамках міжнародної технічної допомоги від 16.02.2020, укладеного між компанією Tetra Tech ES, Inc та Запорізькою міською радою та Меморандум про взаєморозуміння між компанією Tetra Tech ES, Inc та Концерном “Міські теплові мережі” від 16.02.2021 (зі змінами), лист департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Включити до складу комунальної власності Запорізької міської територіальної громади майно, отримане Запорізькою міською радою та Концерном “Міські теплові мережі”, згідно з додатками 1, 2, 3 до цього рішення.

         2. Закріпити на праві господарського відання за Концерном “Міські теплові мережі” майно, зазначене в додатках 1, 2, 3 до цього рішення.

         3. Доручити Концерну “Міські теплові мережі” облікувати на балансі майно, зазначене в пункті 2 цього рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства та надати до Департаменту управління активами Запорізької міської ради звітну інформацію.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО, постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ) та постійну комісію Запорізької міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження