Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про впровадження концепції встановлення швидкоспоруджуваних бетонних споруд комбінованого типу з захисними властивостями на території міста Запоріжжя із залученням приватного сектору економіки

№ 8 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 13.10.2023

                 Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про основи містобудування», Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 №64/2022, затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року № 2102-IX (зі змінами), рішенням Запорізької міської ради від 25.08.2016 №52 «Про затвердження положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території  м.Запоріжжя», зі змінами внесеними рішенням Запорізької міської ради від 30.01.2019 №30 та з урахуванням змін, внесеними рішенням Запорізької міської ради від 17.03.2023 №113 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 25.08.2016 №52 «Про затвердження положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м. Запоріжжя», враховуючи рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя від 02.10.2023 №65 та з метою врегулювання відносин між органами місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання, незалежно від форм власності, які виникають в процесі встановлення швидкоспоруджуваних бетонних споруд комбінованого типу з захисними властивостями на території міста Запоріжжя із залученням приватного сектору економіки вздовж вулично-дорожньої мережі міста, в місцях постійного великого скупчення мешканців, на територіях, прилеглих до зупинок громадського транспорту, в зонах масового відпочинку людей та інших об’єктах благоустрою міста, з метою захисту населення як в особливий період так і мирний час, а також для здійснення дрібнороздрібної торгівлі (крім підакцизних товарів), Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

                1. Затвердити положення «Про встановлення швидкоспоруджуваних бетонних споруд комбінованого типу з захисними властивостями на території міста Запоріжжя із залученням приватного сектору економіки » (додається).
                 2. Доручити департаменту муніципального управління Запорізької міської ради:
                 2.1. З метою реалізації даного Положення, підготувати проєкт розпорядження міського голови про створення Робочої групи та затвердження її складу.
                 2.2. Підготувати проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про затвердження дислокації (перелік) зон для встановлення швидкоспоруджуваних бетонних споруд комбінованого типу з захисними властивостями на території міста Запоріжжя із залученням приватного сектору економіки вздовж вулично-дорожньої мережі міста, в місцях постійного великого скупчення мешканців, на територіях, прилеглих до зупинок громадського транспорту, в зонах масового відпочинку людей та інших об’єктах благоустрою міста» на підставі висновків Робочої групи.
                 2.3. Підготувати проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про затвердження Технічних та якісних вимог до швидкоспоруджуваних бетонних споруд комбінованого типу з захисними властивостями на території міста Запоріжжя із залученням приватного сектору економіки».
                 3. Визначити департамент муніципального управління Запорізької міської ради відповідальним виконавчим органом за реалізацію Положення.
                 4. КП «Водоканал», КП «Запоріжміськсвітло», ПАТ «Запоріжжяобленерго» здійснювати підключення встановлених Споруд до мереж згідно з чинним законодавством України.
                 5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Степана МАХСМУ та  на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 


Секретар міської ради                                                          Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження