Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 05.10.2023: Рішення міської ради

Про прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади нерухомого майна по вул.Теплична, 16 у м.Запоріжжя

№ 10 від 05.10.2023 Дата оприлюднення 13.10.2023

          Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Господарським процесуальним кодексом України та Господарським кодексом України, на виконання ухвали Господарського суду Запорізької області від 06.06.2023 у справі №908/6036/14, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Прийняти у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади об'єкти нерухомого майна права державної власності – захисні споруди цивільного захисту, розташовані за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Теплична, 16, а саме: сховище обліковий №28356, інв. №200714 та сховище обліковий №28374, інв. №100950, які обліковуються на балансі Приватного акціонерного товариства "Завод напівпровідників".

          2. Департаменту управління активами Запорізької міської ради, управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міської ради та комунальному підприємству "Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7" здійснити заходи щодо прийняття до комунальної власності Запорізької міської територіальної громади майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, з закріпленням його на праві господарського відання за комунальним підприємством "Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7", одночасно узгодивши з департаментом фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради питання фінансування в подальшому заходів з утримання об'єктів нерухомого майна, зазначених в пункті 1 рішення та приведення їх у готовність до використання за призначенням.

          3. Комунальному підприємству "Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7":

          3.1. Облікувати на балансі об'єкти нерухомого майна, зазначені в пункті 1 рішення, вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки.

          3.2. Здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації права комунальної власності на об'єкти нерухомого майна, зазначені в пункті 1 цього рішення, за Запорізькою міською територіальною громадою в особі Запорізької міської ради.

          3.3. Надати до Департаменту управління активами Запорізької міської ради інформацію про виконання підпунктів 3.1, 3.2 цього рішення.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                             Анатолій КУРТЄВ