Фільтр сесій міської ради

Позачергова сесія міської ради 03.11.2023: Рішення міської ради

Про вилучення та безоплатну передачу майна комунальної власності в умовах воєнного стану

№ 30 від 03.11.2023 Дата оприлюднення 07.11.2023

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»  (зі змінами), розглянувши звернення військової  частини _____ Збройних Сил України від 26.10.2023 №1309  та звернення від військової частини _____ Збройних Сил України від 25.10.2023 № 1/1551, для забезпечення потреб воєнного стану, з метою вирішення невідкладних питань оборони міста, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Вилучити та безоплатно передати департаменту культури і туризму Запорізької міської ради у державну власність військовій частині _____ Збройних Сил України майно комунальної власності згідно з додатком.

            2. Вилучити та безоплатно передати департаменту культури і туризму Запорізької міської ради у державну власність військовій частині _____ Збройних Сил України майно комунальної власності згідно з додатком.

            3. Доручити директору департаменту культури і туризму Запорізької міської ради здійснити передачу майна у державну власність військовій частині _____ Збройних Сил України згідно з додатком до цього рішення, шляхом підписання акту приймання-передачі.

            4. Доручити директору департаменту культури і туризму Запорізької міської ради здійснити передачу майна у державну власність військовій частині _____ Збройних Сил України згідно з додатком до цього рішення, шляхом підписання акту приймання - передачі.

            5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Анатолія ВАСЮКА,  постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

Секретар міської ради                                              Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження