Фільтр сесій міської ради

17 сесія міської ради 31.05.2017: Рішення міської ради

Про затвердження детального плану території міста Запоріжжя, обмеженої пров.Кузнечним, вул.Виборзькою, вул.Макаренка та межею залізничної колії Придніпровської залізниці для обґрунтування потреби формування нової земельної ділянки для розташування під’їзної залізничної колії

№ 44 від 31.05.2017 Дата оприлюднення 06.06.2017

 Розглянувши містобудівну документацію – детальний план території міста Запоріжжя, обмеженої пров.Кузнечним, вул.Виборзькою, вул.Макаренка та межею залізничної колії Придніпровської залізниці для обґрунтування потреби формування нової земельної ділянки для розташування під’їзної залізничної колії, враховуючи рекомендації архітектурно - містобудівної ради при департаменті архітектури та містобудування Запорізької міської ради від 18.04.2017 та результати розгляду і врахування пропозицій громадськості, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування»,  наказом Мінрегіону України  від 16.11.2011 №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,  ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», затвердженим наказом Мінрегіону України від 12.03.2012 №107, Запорізька міська рада,

ВИРІШИЛА:

                 1. Затвердити детальний план території міста Запоріжжя, обмеженої пров.Кузнечним, вул.Виборзькою, вул.Макаренка та межею залізничної колії Придніпровської залізниці для обґрунтування потреби формування нової земельної ділянки для розташування під’їзної залізничної колії.

                 2. Детальний план території міста Запоріжжя, обмеженої пров.Кузнечним, вул.Виборзькою, вул.Макаренка та межею залізничної колії Придніпровської залізниці для обґрунтування потреби формування нової земельної ділянки для розташування під’їзної залізничної колії є містобудівною документацією, яка уточнює положення Генерального плану міста Запоріжжя та зберігається в департаменті архітектури та містобудування Запорізької міської ради.

                 3. Враховувати матеріали затвердженого детального плану міста Запоріжжя, обмеженої пров.Кузнечним, вул.Виборзькою, вул.Макаренка та межею залізничної колії Придніпровської залізниці для обґрунтування потреби формування нової земельної ділянки для розташування під’їзної залізничної колії при наступних розробках містобудівної документації.

                 4. Департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради оприлюднити дане рішення в газеті  «Запорозька Січ» та на офіційному порталі Запорізької міської влади, в терміни визначені чинним законодавством.

                 5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

Міський голова                                                                         В.В. Буряк