Фільтр сесій міської ради

38 сесія міської ради 27.03.2019: Рішення міської ради

Про затвердження Порядку відрахувань та встановлення розміру частки (частини) прибутку для підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста

№ 29 від 27.03.2019 Дата оприлюднення 01.04.2019

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним та Податковими кодексами України та з метою поповнення бюджету міста Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити Порядок відрахувань комунальними підприємствами частки (частини) прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста (додається).

          2. Встановити для підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста розмір частки (частини) прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста згідно з додатком.

          3. Норми цього рішення застосовуються, починаючи з підсумків  фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за І квартал  2019 року.

          4. Керівникам виконавчих органів міської ради забезпечити виконання даного рішення, організувати системний контроль за додержанням керівниками підзвітних підприємств розміру та Порядку відрахувань частки (частини) прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста з урахуванням вимог чинного законодавства.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Малиш В.І. та комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради (Божко Р.А.).

 

 

Міський голова                                                                              В.В.Буряк

Копії документа для завантаження