Фільтр сесій міської ради

38 сесія міської ради 27.03.2019: Рішення міської ради

Про припинення служби в органах місцевого самоврядування заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєву В.Г.

№ 36 від 27.03.2019 Дата оприлюднення 01.04.2019

          Керуючись статтями 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 9 частини 1 статті 36 , статтями 18, 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. На виконання вимог статей 18, 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» припинити службу в органах місцевого самоврядування ЕДЕЛЄВУ Валерію Гавриловичу, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, у зв’язку з досягненням ним граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування та звільнити ЕДЕЛЄВА Валерія Гавриловича з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради 06.04.2019 відповідно до статті 20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

          2. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А. та постійну комісію Запорізької міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (СогорінА.А.).

 

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк