Фільтр сесій міської ради

38 сесія міської ради 27.03.2019: Рішення міської ради

Про затвердження Положення про систему відеоспостереження міста Запоріжжя

№ 23 від 27.03.2019 Дата оприлюднення 08.04.2019

          Відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 4 Закону України «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», рішення Запорізької міської ради від 21.12.2016 №30 «Про затвердження міської цільової програми «Безпечне місто Запоріжжя» (зі змінами), з метою визначення порядку використання та функціонування системи відеоспостереження міста Запоріжжя, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити Положення про систему відеоспостереження міста Запоріжжя (додається).

          2. Розпочати експлуатацію системи відеоспостереження міста Запоріжжя у тестовому режимі тривалістю 3 місяці.

          3. Доручити КП «ЦУІТ» впродовж тестової експлуатації системи розробити  та винести на затвердження виконавчому комітету Запорізької міської ради у встановленому законом порядку Регламент використання та функціонування системи відеоспостереження міста Запоріжжя.

          4. Рекомендувати Управлінню служби безпеки України в Запорізькій області, Головному управлінню Національної поліції України в Запорізькій області, управлінню Патрульної поліції в Запорізькій області, Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області, впродовж тестової експлуатації, вжити власних організаційно правових заходів, спрямованих на регулювання порядку отримання та використання інформації з системи відеоспостереження міста Запоріжжя.

          5. Доручити Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради оприлюднити це рішення в засобах масової інформації у встановленому законом порядку.

          6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                       В.В. Буряк

Копії документа для завантаження