Фільтр сесій міської ради

40 сесія міської ради 29.05.2019: Рішення міської ради

Про поновлення ТОВ «ЗАХІД-ТЕГ» договору оренди землі по пр Маяковського, 15 для розташування відкритої платної автостоянки №26

№ 55 від 29.05.2019 Дата оприлюднення 05.06.2019

           Розглянувши матеріали щодо поновлення договору оренди землі по пр. Маяковського, 15, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про оренду землі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Поновити товариству з обмеженою відповідальністю «ЗАХІДНА ТЕПЛОЕНЕРГЕТИЧНА ГРУПА» строком на 10 років договір оренди землі (кадастровий номер 2310100000:05:003:0050) площею 2,7206 га (землі житлової та громадської забудови; для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)) по пр. Маяковського, 15 для розташування відкритої платної автостоянки № 26 в межах, раніше переданих рішенням міської ради від 23.12.2005 № 15/19 «Про встановлення ТОВ «ВЕСТА ТРЕЙД» нових меж земельної ділянки по пр. Маяковського, 15 для розташування відкритої платної автостоянки №26», за рахунок земель Запорізької міської ради.

           2. Зобов’язати ТОВ «ЗАХІД-ТЕГ»:

           2.1. Після прийняття даного рішення у чотиримісячний термін отримати витяг з технічної документації щодо нормативної грошової оцінки земельної ділянки, укласти з Запорізькою міською радою договір оренди землі та здійснити державну реєстрацію права користування в установленому законодавством порядку.

           2.2. Надіслати копію витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень на адресу міської ради у місячний термін з дати реєстрації права користування.

           2.3. Надати у місячний термін після державної реєстрації права користування копію договору оренди землі органу Державної фіскальної служби.

           2.4. Після закінчення строку оренди землі договір оренди землі поновити в установленому законодавством порядку.

           2.5. У разі відчуження товариству з обмеженою відповідальністю «ЗАХІДНА ТЕПЛОЕНЕРГЕТИЧНА ГРУПА» нерухомого майна, протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

           2.6. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

           2.7. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

           2.8. Виконувати вимоги, викладені у висновках служб міста та області, які раніше погодили відведення земельної ділянки.

           2.9. Здійснити заходи щодо витребування орендованої земельної ділянки з незаконного володіння та користування нею іншими особами згідно з вимогами ч. 2 ст. 27 Закону України «Про оренду землі».

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                                             В.В.Буряк