Фільтр сесій міської ради

30 сесія міської ради 27.06.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін в Рішення Запорізької міської ради від 26.02.2016 №40 «Про тимчасову заборону (на період проведення АТО) продажу у торговельних об’єктах міста Запоріжжя, закладах ресторанного господарства та дозвілля алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива особам, які належать до числа Збройних Сил України, Національної Гвардії України, Прикордонної служби України та Національної поліції України та при наявності військової форми одягу

№ 52 від 27.06.2018 Дата оприлюднення 03.07.2018

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни в рішення Запорізької міської ради від 26.02.2016 №40 «Про тимчасову заборону (на період проведення АТО) продажу у торговельних об’єктах міста Запоріжжя, закладах ресторанного господарства та дозвілля алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива особам, які належать до числа Збройних Сил України, Національної Гвардії України, Прикордонної служби України та Національної поліції України та при наявності військової форми одягу», а саме у назві та у всьому тексті рішення абревіатуру «АТО» замінити на «Операцію об’єднаних сил» у відповідному відмінку.

         2. Це рішення оприлюднити в газеті Запорізької міської ради «Запорозька Січ» та розмістити на офіційному веб-сайті міської ради.

         3. Це рішення набирає чинності з дня, наступного за днем опублікування.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та на постійну комісію міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк