Фільтр сесій міської ради

30 сесія міської ради 27.06.2018: Рішення міської ради

Про  впровадження проекту міжнародної технічної допомоги

№ 36 від 27.06.2018 Дата оприлюднення 03.07.2018

         Розглянувши звернення директора Проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) О.Кучеренка, враховуючи Меморандум про співпрацю щодо реалізації Проекту «Партнерство для розвитку міст» у місті Запоріжжі між Федерацією канадських муніципалітетів та Запорізькою міською радою від 22.12.2015р., керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою удосконалення роботи філій Центру надання адміністративних послуг департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради, Запорізька  міська рада  

ВИРІШИЛА :

         1. Погодитись з умовами  проекту Угоди про реалізацію проекту «Підвищення якості та наближення адміністративних послуг до громадян і підприємців міста» (додається).

         2. Уповноважити Запорізького міського голову Буряка Володимира Вікторовича підписати Угоду про реалізацію проекту «Підвищення якості та наближення адміністративних послуг до громадян і підприємців міста» від імені Запорізької міської ради.

         3. Доручити департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради здійснення дій, пов’язаних з виконанням вказаної Угоди, в тому числі із організацією закупівлі відповідного майна (обладнання, послуг та ін.) та його прийняттям у позичку до завершення впровадження проекту «Підвищення якості та наближення адміністративних послуг до громадян і підприємців міста».

         4. Прийняти майно, придбане в рамках впровадження проекту «Підвищення якості та наближення адміністративних послуг до громадян і підприємців міста» до комунальної власності територіальної громади міста Запоріжжя, закріпивши його за департаментом надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради на праві оперативного управління.

         5. Департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради привести балансовий облік у відповідність до цього рішення.

         6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та постійну комісію міської ради з питань розвитку підприємництва, торгівлі, послуг та захисту прав споживачів (Афанасьєва О.В.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження