Фільтр сесій міської ради

30 сесія міської ради 27.06.2018: Рішення міської ради

Про надання згоди на безоплатну передачу  у комунальну власність об'єднаної територіальної громади Широківської сільської ради мереж водопостачання та водовідведення, які є об'єктами права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя та розташовані на території с.Сонячне, с.Володимирівське та с-ща Сонячне Запорізького району Запорізької області

№ 44 від 27.06.2018 Дата оприлюднення 04.07.2018

         Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.319 Цивільного кодексу України, розглянувши звернення Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, враховуючи висновки департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунального підприємства “Водоканал”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду на безоплатну передачу у комунальну власність об'єднаної територіальної громади Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області мереж водопостачання та водовідведення, зазначених в додатку до рішення.

         2. Передати з комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя у комунальну власність об'єднаної територіальної громади Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області мережі, зазначені в п.1 рішення.

         3. Департаменту комунальної власності та  приватизації Запорізької міської ради та комунальному підприємству “Водоканал” здійснити заходи щодо передачі  у комунальну власність об'єднаної територіальної громади Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області мереж, зазначених в п.1 рішення.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника    міського  голови з  питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника   міського   голови  з  питань   діяльності  виконавчих органів ради Бородая О.М. та постійну комісію з питань  комунальної власності, ресурсів,  приватизації,  архітектури  та  земельних  відносин  /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк           

Копії документа для завантаження