Фільтр сесій міської ради

30 сесія міської ради 27.06.2018: Рішення міської ради

Про відмову в наданні дозволу гр. Кишку В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на перехресті вул. О.Невського/Гончара, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

№ 48 від 27.06.2018 Дата оприлюднення 05.07.2018

         Розглянувши подані матеріали, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Відмовити гр. Кишку Валерію Валерійовичу в наданні дозволу на розроблення в установленому порядку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на перехресті вул. О. Невського / Гончара, орієнтовною площею 0,0400 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та подальшої передачі її у власність. 

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань  діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк