Фільтр сесій міської ради

30 сесія міської ради 27.06.2018: Рішення міської ради

Про підтримку реалізації проекту з впровадження заходів з енергозбереження та підвищення рівня енергоефективності будівель бюджетної сфери м. Запоріжжя за фінансової підтримки Державного банку розвитку Федеративної Республіки Німеччина (KfW)

№ 43 від 27.06.2018 Дата оприлюднення 05.07.2018

          Керуючись Конституцією України, Бюджетним Кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», Планом дій сталого енергетичного розвитку міста Запоріжжя на 2016-2020 роки, затвердженого рішенням міської ради від 30.11.2016 № 56, та відповідно до зобов’язань Європейської ініціативи «Угода мерів» Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Підтримати реалізацію проекту з впровадження заходів з енергозбереження та підвищення рівня енергоефективності будівель бюджетної сфери м. Запоріжжя за фінансової підтримки KfW – Державного банку розвитку Федеративної Республіки Німеччина (німецькою Kreditanstalt für Wiederaufbau).

          2. Укласти Меморандум про взаєморозуміння і партнерство між Запорізькою міською радою та Українським офісом KfW, що є офіційним представництвом в Україні Державного банку розвитку Федеративної Республіки Німеччина (додається).

          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та голову комісії міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Божка Р.А.

 

 

 

Міський голова                                                           В.В. Буряк

Копії документа для завантаження