Фільтр сесій міської ради

20 сесія міської ради 30.08.2017: Рішення міської ради

Про надання згоди на безоплатну передачу у власність дитячим будинкам сімейного типу Зарецької В.Є. і Зарецького О.В., Циганенко Н.О., Дмитрієвої Н.М і Дмитрієва О.І. побутової техніки шляхом укладання договорів пожертви (оприлюднено 06.09.2017)

№ 59 від 30.08.2017 Дата оприлюднення 06.09.2017

            Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.720,729 Цивільного кодексу України, враховуючи рішення Запорізької міської ради від 25.08.2016 №33 “Про затвердження Програми “Забезпечення дитячих будинків сімейного типу необхідними меблями, побутовою технікою та іншими предметами тривалого вжитку на 2016-2018 роки” (зі змінами), розглянувши клопотання служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради, звернення Зарецької Валерії Євгенівни та Зарецького Олексія Володимировича, Циганенко Наталі Олександрівни, Дмитрієвої Надії Миколаївни та Дмитрієва Олександра Івановича, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:                                                                                                                          

            1. Передати безоплатно у власність дитячим будинкам сімейного типу  побутову техніку, згідно з додатком до даного рішення, шляхом укладання договорів пожертви.

            2. Доручити службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо підготовки та підписання від імені територіальної громади м.Запоріжжя в особі Запорізької міської ради договорів пожертви майна, та передачі його дитячим будинкам сімейного типу, згідно з додатком до рішення.

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення /Маляренко А.Є./ та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./.

 

Міський голова                                                                             В.В.Буряк

Копії документа для завантаження