Фільтр сесій міської ради

21 сесія міської ради 27.09.2017: Рішення міської ради

Про затвердження містобудівної документації «Проект внесення змін до генерального плану міста Запоріжжя» та внесення змін до генерального плану міста Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 15.09.2004 №4 (оприлюднено 04.10.2017)

№ 31 від 27.09.2017 Дата оприлюднення 04.10.2017

          Розглянувши текстові та графічні матеріали містобудівної документації – «Проект внесення змін до генерального плану м.Запоріжжя», розробленої Державним підприємством Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «Діпромісто» імені Ю.М. Білоконя, схвалені на засіданні архітектурно-містобудівної ради при департаменті архітектури та містобудування від 18.07.2017 та історико-архітектурний опорний план і матеріали визначення меж та режимів використання історичних ареалів, зон охорони пам’яток м.Запоріжжя, виконані Науково-дослідним інститутом пам’яткоохоронних досліджень, затверджені наказом Міністерства культури України від 31.07.2012 №814,  беручи до уваги результати громадських обговорень, з метою обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та забезпечення соціально-економічного розвитку території міста Запоріжжя, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування»,  наказом Мінрегіону України  від 16.11.2011 №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,   Запорізька міська рада,

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити містобудівну документацію «Проект внесення змін до генерального плану міста Запоріжжя». 

          2. Внести зміни до генерального плану міста Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 15.09.2004 №4 «Про затвердження генерального плану розвитку міста Запоріжжя», згідно з містобудівною документацією, затвердженою пунктом 1 цього рішення.

          3. Департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради  (Назаренко П.В.) забезпечити доступність матеріалів генерального плану міста Запоріжжя, крім частини, що належить до інформації з обмеженим доступом відповідно до законодавства.

          4. Дане рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                            В.В. Буряк