Фільтр сесій міської ради

43 сесія міської ради 25.09.2019: Рішення міської ради

Про надання згоди на внесення змін до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в місті Запоріжжі та їх архітектурних типів, затвердженої рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.02.2014 №17 зі змінами та доповненнями

№ 37 від 25.09.2019 Дата оприлюднення 10.10.2019

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Мінрегіону України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», з метою комплексного упорядкування розміщення тимчасових споруд на території міста, встановлення контролю та нагляду за їх розміщенням, забезпечення належного благоустрою міста, захисту інтересів територіальної громади та забезпечення реалізації конституційного права громадян на підприємницьку діяльність, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Дати згоду на внесення змін до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в місті Запоріжжі та їх архітектурних типів, затвердженої рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.02.2014 №17 зі змінами та доповненнями (надалі – Комплексна схема розміщення ТС).

         2. Доручити департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради:

         2.1. Виступити замовником та організатором розробки матеріалів внесення змін до Комплексної схеми розміщення ТС.

         2.2. Проектні матеріали внесення змін до Комплексної схеми розміщення ТС до подання на затвердження до виконавчого комітету Запорізької міської ради погодити з постійною депутатською комісією з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та на постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                                         В.В.Буряк