Фільтр сесій міської ради

44 сесія міської ради 30.10.2019: Рішення міської ради

Про проєкти, що фінансуються у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України

№ 29 від 30.10.2019 Дата оприлюднення 04.11.2019

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.2015 №1068 «Деякі питання використання коштів для реалізації проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» (зі змінами), у відповідності з граничними сумами за проєктами, що відшкодовуватимуться за рахунок субвенції в рамках проєкту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України», враховуючи експертний звіт ДП «Укрдержбудекспертиза» від 06.09.2019 №08-0492-19 щодо розгляду проєктної документації за робочим проєктом «Реконструкція будівлі Міського Палацу дитячої та юнацької творчості за адресою: пл. Леніна, 1 в м. Запоріжжя» (коригування), Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити перелік проєктів, що фінансуються у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, згідно з додатком.

          2. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради передбачити в освітніх міських цільових програмах кошти для реалізації проєктів згідно з додатком до цього рішення.

          3. Департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради при складанні проєкту бюджету міста щорічно передбачати кошти для забезпечення співфінансування проєктів зазначених у додатку до цього рішення.

          4. Внести зміни в додаток до рішення міської ради від 28.02.2019 №65    «Про визначення розпорядників та одержувачів (кінцевих бенефіціарів) субвенції за місцевими бюджетами на реалізацію проєктів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України», виклавши пункт 7 додатку в наступній редакції:

 

№№з/п

Найменування

проєкту

Найменування розпорядника субвенції

Найменування

одержувача (кінцевого бенефіціара)

субвенції

Вартість проєкту, млн.грн.

 
 

7

Реконструкція будівлі Міського Палацу дитячої та юнацької творчості за адресою: пл. Леніна, 1 в м. Запоріжжя

Департамент освіти і науки Запорізької міської ради

Департамент освіти і науки Запорізької міської ради

83,513

 

          5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., постійну комісію міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.) та постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Зайцев В.О.).

 

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк

 

 

 

Копії документа для завантаження