Фільтр сесій міської ради

44 сесія міської ради 30.10.2019: Рішення міської ради

Про співробітницво з Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC»)

№ 34 від 30.10.2019 Дата оприлюднення 05.11.2019

          Керуючись Конституцією України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Бюджетним кодексом України, відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Запорізькою міською радою та Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC») від 17.05.2019, враховуючи рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.10.2019 №442 «Про співробітництво з Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC»)», з метою реалізації проєктів направлених на енергоефективність, громадську безпеку, транспортну логістику та розвиток інфраструктури, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити умови Договору (Мандатного листа) з Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC») (додається).

          2. Затвердити умови Листа про надання консультаційних послуг Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC») (додається).

          3. Департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради передбачати протягом усього терміну дії Договору (Мандатного листа) в проєктах рішень про бюджет міста Запоріжжя на відповідний рік кошти для забезпечення виконання зобов’язань міста.

          4. Визначити уповноваженою особою на укладання угод від імені міської ради в рамках співробітництва з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) Запорізького міського голову Буряка В.В., а в разі його відсутності – секретаря міської ради Пидорича Р.О.

          5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., голову постійної комісії Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Божка Р.А.

 

 

 

Міський голова                                                                                В.В. Буряк